Tilaus ja toimitusehtomme

Voimassa 30.3.2018 alkaen

Meillä  Arispon Paitapuodissa halutaan, että kaupankäynti on hauskaa, mutta myös reilua. Tästä voit lukea meidän toimitus ja maksuehtomme sekä alimpana rekisteriselosteen. Huomaathan myös, että käytämme sivustolla evästeitä, jotta sinun olisi helpompi tehdä tilauksesi.

Nämä tilaus–ja toimitusehdot koskevat  Arispo.com:n verkkokauppaa. Kun käytät tätä verkkopalvelua, olet hyväksynyt palvelumme ehdot.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.  

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan tuotteita myy OPSIRA Ky/Arispo.com, y-tunnus 1927059-6

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa

olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Unfortunately we do not deliver abroad.


TOIMITUSEHDOT

Tuotteiden hintatiedot näkyvät sivuillamme. Hinnat eivät sisällä toimitus/postikuluja, ellei toisin ole mainittu kuten erillinen tarjous tms. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Lopulliseen hintaan lisätään toimitus/postituskulut.

Toimituskulut ja tuotteiden postitus

Toimituskulut ovat 3,50€ paketin koosta riippumatta.  

Toimituskulut sisältävät postituskulujen lisäksi pakkaamisen- ja mahdolliset materiaalikustannukset. Tuotteet voi noutaa myös myymälästä Kuninkaankatu 5, 26100 Rauma.  Laita silloin tilauksen lisätietokenttään maininta koska olet tulossa noutamaan tuotteitasi myymälästämme.
Tilaamasi tuotteet toimitamme sinulle postin välityksellä. Pienemmät tuotteet tulevat kirjepostina suoraan kotiisi. Isommat tuotteet toimitamme postipakettin, jonka voit noutaa postista saatuasi postin ilmoituksen tekstiviestinä. Nouda pakettisi 7 vuorokauden kuluessa sillä posti säilyttää pakettia sen ajan. Postipakettina toimittamistamme tuotteista toimitamme sinulle toimitustunnuksen pyydettäessä.

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassa verkkopankkisi kautta.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuottaat suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Verifone Finland Oy

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy ***OPSIRA KY***.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

 Tilaus- ja maksuvahvistus

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen, mutta sen voit tehdä.
Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siihen ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.   

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.
Jos meillä on kysyttävää tilaukseesi liittyen niin lähetämme sähköpostia sinulle. Muistathan katsoa myös roskapostisi sillä joissakin tapauksissa sähköpostit ohjautuvat  saajan roskaposti-kansioon. Jos sinulla on kysyttävää nin ota yhteyttä sähköpostilla: arispo@arispo.com

Toimitusaika

Pyrimme saamaan paketin postin kuljetettavaksi  seitsemän arkipäivän sisällä tilauksesta.  
Jos tilaat paidan tai jonkun muun tuotteen omalla tekstilläsi niin varaudu pidempään toimitusaikaan. Mikäli sinulla on toiveita tuotteen kiirellisyydestä (lahja tms.) niin laita siitä viestiä tilauslomakkeen lisätietokohtaan.  

 Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen ota aina ensin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: arispo@arispo.com. Ilmoita asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Saat sähköpostiisi tarkemmat palautus- ja toimintaohjeet.

Tuote voidaan myös vaihtaa toiseen tuotteeseen. Jos korvaava tuote on erihintainen, teemme joko rahojen palautuksen tai laskun erotuksesta. 

Palautusosoite:  

Arispo.com
Kuninkaankatu 5,
26100 Rauma

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainitulle taholle. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Riidan ratkaisumenettely

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, 

kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla 

yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************


Tietosuojaseloste 21.05.2018

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot


REKISTERINPITÄJÄ

Opsira Ky/Arispo.com (Y-tunnus 1927059-6)
Kuninkaankatu 5, 26100 Rauma
puh. 02-5332888 tai 044-5332888
sähköposti arispo@arispo.com

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Ari Lehti
Puhelin +358 44 5332 888
Sähköposti ari@arispo.com

REKISTERIN NIMI

OPSIRA KY/arispo.com asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on ostanut arispo.com verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on arispo.comin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää arispo.comin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää arispo.comin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Arispo.com saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan arispo.comin asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Arispo.comilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä  arispo.comin asiakaspalveluun, sähköpostitse arispo@arispo.com tai rekisterinhoitajalle.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan arispo.comn käytössä, paitsi arispo.comin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta arispo.comin verkkokaupan ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi  perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. 

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole arispo.comin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

Tarkistusoikeus

Oikaisuoikeus

Oikeus peruuttaa suostumus

Poisto-oikeus

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää arispo.comin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee arispo.comin salasanasuojatulla palvelimella.